Ook na ons fantastische jubileumjaar hebben we weer een aantal nieuwe koorleden mogen verwelkomen die enthousiast zijn ingestapt in ons koor. Zang en Vriendschap verwelkomt graag nieuwe zangers en zangeressen, dus wie graag zingt en vrijblijvend de sfeer van ons fijne koor met ons wil komen beleven is van harte welkom tijdens onze repetities, maar u bent ook van harte welkom tijdens de concerten die al zijn gepland voor het komende jaar:

 

24 juni: Zomerconcert om 14:00u. in de kleine zaal van de Weeffabriek te Geldrop.

3 november: Donateursconcert: (Tijd en locatie worden nog bekend gemaakt)

16 december: Huiskamer Kerstconcert om 14.00u. in de muziekzaal van Gemeenschapshuis Zesgehuchten. 


Feestdagen

Op feestdagen, en tussen kerst en nieuw, komen we niet bij elkaar, maar we besteden er wel aandacht aan.
Denkt u aan Nieuwjaar, Carnaval, Pasen, Pinksteren, Sinterklaas en Kerstmis. Ook Koningsdag wordt niet vergeten.

Adres

Ons vaste adres voor de repetities en uitvoeringen is het Gemeenschapshuis van Zesgehuchten, Papenvoort 1, 5663AC Geldrop (tegenover de kerk van Zesgehuchten). Als wij ergens anders optreden dan vindt u het juiste adres bij het agendapunt.

Zomerstop

In de maanden juli en augustus hebben we een zomerstop van 6 weken, zie agenda. Dan repeteren we niet op maandag, maar de meeste leden komen wel vanaf 14.00 uur een bakkie doen voor de gezelligheid.

Lezingen

Minimaal 2 keer per jaar verzorgen we een lezing over onderwerpen die interessant zijn voor onze leden, zoals gezond leven, inbraakpreventie, EHBO of het milieu. De lezingen worden t.z.t. toegevoegd aan de agenda.