Zang en Vriendschap 50 jaar!

Voor Zang en Vriendschap wordt 2023 een bijzonder jaar omdat ons koor dan haar 50- jarig jubileum zal vieren. Aan dit jubileum zal door het jaar heen bijzondere aandacht worden besteed. De volgende data in het begin van het nieuwe jaar zijn al bekend:

9 januari: We starten ons jubileumjaar met een gezellige nieuwjaars repetitie.

23 februari: Op deze dag bestaat Zang en Vriendschap precies 50 jaar.

26 februari: Jubileumfeest en receptie in Wijkgebouw "De Akert", Eikelaar 2a te Geldrop.

Jubileumfeest: Voor de koorleden is er vanaf 12.30u. een feestelijke middag georganiseerd, met een welkomstdrankje, een warme lunch en leuke activiteiten voor- en door onze zangers en zangeressen.

Receptie: Van 16.00u. - 17.30u. is er voor onze genodigden gelegenheid om ons bestuur en onze koorleden te feliciteren en samen te proosten op nog vele mooie jaren, in Zang en Vriendschap met elkaar.

11 maart: Samen met u willen we genieten van een mooi jubileumconcert, in samenwerking met het Geldrops Gemengd Koor. Dit Jubileumconcert zal om 14.30u. worden gegeven in de grote zaal van "de Weeffabriek" Molenstraat 23, te Geldrop. U bent van harte welkom.

4 juni: Om 14.00u. treden we samen met Zanggroep Plezant op als gastkoor bij het Geldrops Gemengd Koor. Het gezamenlijk concert vindt plaats in het Gemeenschapshuis Zesgehuchten.

22 oktober: Na de zomer volgt ons donateursconcert dat om 14.00u. in de grote zaal van "de Weeffabriek" zal worden gegeven. Samen met ons gastkoor JOKO Mierlo hopen we er weer een fantastische muzikale middag voor u en onze donateurs van te maken. In 2023 vieren beide koren hun 50-jarig jubileum.

18 december: Ons koor bezorgt u graag om 14.00u. een fijne muzikale middag in de muziekzaal van Gemeenschapshuis Zesgehuchten. We zingen dan voor u een mix van kerstliederen en wereldlijke liederen.

Zingt u ook graag en wilt u vrijblijvend eens komen luisteren, meezingen en genieten van de gezellige sfeer bij ons koor? Onze koorrepetities worden gehouden op maandagmiddagen van 14.00u. tot 15.45u. Heeft u belangstelling voor ons koor? Dan bent u van harte welkom in de muziekzaal van Gemeenschapshuis Zesgehuchten, Papenvoort 1, te Geldrop.

 


Feestdagen

Op feestdagen, en tussen kerst en nieuw, komen we niet bij elkaar, maar we besteden er wel aandacht aan.
Denkt u aan Nieuwjaar, Carnaval, Pasen, Pinksteren, Sinterklaas en Kerstmis. Ook Koningsdag wordt niet vergeten.

Adres

Ons vaste adres voor de repetities en uitvoeringen is het Gemeenschapshuis van Zesgehuchten, Papenvoort 1, 5663AC Geldrop (tegenover de kerk van Zesgehuchten). Als wij ergens anders optreden dan vindt u het juiste adres bij het agendapunt.

Zomerstop

In de maanden juli en augustus hebben we een zomerstop van 6 weken, zie agenda. Dan repeteren we niet op maandag, maar de meeste leden komen wel vanaf 14.00 uur een bakkie doen voor de gezelligheid.

Lezingen

Minimaal 2 keer per jaar verzorgen we een lezing over onderwerpen die interessant zijn voor onze leden, zoals gezond leven, inbraakpreventie, EHBO of het milieu. De lezingen worden t.z.t. toegevoegd aan de agenda.